FAQ

 

FAQ Spray&Go

Wat houdt parfumerie in? Parfumerie houdt in dat jij eerst je favoriete geur kiest. Nadat je jouw geur hebt gekozen, krijg je de optie om de kleur van je parfumcase te kiezen die bij jouw geur past. Zo heb je het complete pakket in één keer bij elkaar.

Wat is losse parfum? Losse parfum spreekt voor zich. Je bestelt alleen de parfum zonder de parfumcase, in een glazen flesje. Deze parfum kun je keer op keer verwisselen in jouw parfumcase, waardoor je geld bespaart omdat je geen nieuw setje hoeft te kopen. De losse parfum wordt geleverd in een mooi kartonnen kokertje van Spray&Go.

Wat is een parfumcase? Als je een losse parfumcase bestelt, ontvang je alleen de parfumcase zonder de inhoud van parfum of het glazen flesje. De parfumcase bestel je los wanneer je toe bent aan een nieuw kleurtje voor je parfumcase.

Hoelang is de levertijd? Wij garanderen dat alle bestellingen die vandaag zijn geplaatst, de volgende werkdag direct worden verzonden. Dit betekent dat we een levertijd hebben van maximaal 3 werkdagen.

Welke parfum moet ik kiezen? Een goede vraag! Onder elke parfum hebben we een beschrijving van de geur staan. Mocht je toch twijfelen, dan is dat geen probleem. Neem gerust contact met ons op en onze experts helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.