Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Spray&Go

 

Introductie

 

Op deze pagina willen we je informeren over de voorwaarden waaronder wij overeenkomsten aangaan en de door jou bestelde producten leveren. Waar in deze algemene voorwaarden wordt gesproken van ‘we/wij/ons/onze’, wordt verwezen naar Spray&Go.

 

Lees deze algemene voorwaarden zorgvuldig door voordat je een product via de Spray&Go winkel bestelt. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, leveringen, bestellingen, acties en promotiecampagnes die door of namens ons worden uitgevoerd. Mocht je vragen hebben over deze algemene voorwaarden, kunt u  contact met ons op te nemen via info@sprayandgo.com

 

Informatie over hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, kun je vinden in ons Privacybeleid.

 

 1. Definities

 

 • Producten: Producten die worden aangeboden via de Spray&Go webshop.
 • Abonnementen: Spray&Go-abonnementen, waaronder het Maandelijks Abonnement, Vooruitbetaald Abonnement. Elk abonnement biedt maandelijks een vaste hoeveelheid sprayproducten.
 • Maandelijks Abonnement: Een sprayproduct-abonnement dat wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en maandelijks opzegbaar is.
 • Vooruitbetaald Abonnement: Een sprayproduct-abonnement voor een vast aantal maanden dat vooraf wordt betaald.

 

 1. Over Ons

 

Wij verkopen op onze website originele sprayproducten in door ons ontwikkelde reisverpakkingen en houders voor de sprayproducten, evenals gerelateerde producten en accessoires. Onze sprayproducten worden door ons zelf verpakt en gedecandeerd. Wij kunnen daarom niet worden geassocieerd met de ontwerper of fabrikant van de sprayproducten.

 

 1. Jouw Gegevens

 

3.1 Onze website is uitsluitend bedoeld voor gebruik door mensen die woonachtig zijn in de servicegebieden van Spray&Go. Wij accepteren geen bestellingen van personen buiten deze gebieden.

 

3.2 Door een bestelling te plaatsen, garandeer je dat je bevoegd bent om contracten aan te gaan, dat je minimaal 18 jaar oud bent (of toestemming hebt van je ouders of verzorgers om de overeenkomst aan te gaan), en dat je woonachtig bent in een van de servicegebieden van Spray&Go.

 

 1. Prijzen

 

4.1 Prijzen van de Abonnementen en Producten zijn gebaseerd op de lokale valuta van het desbetreffende servicegebied van Spray&Go en zijn inclusief BTW. Verzending is gratis, tenzij anders vermeld in je bestellingsoverzicht.

 

4.2 Wij behouden ons het recht voor om productprijzen en bezorgkosten op elk moment te wijzigen. Wijzigingen hebben geen invloed op bestellingen waarvoor je al een orderbevestiging hebt ontvangen.

 

4.3 Wij behouden ons het recht voor om de prijzen van Abonnementen tijdens de looptijd van de overeenkomst te wijzigen. Je wordt hier uiterlijk veertien (14) dagen van tevoren over geïnformeerd. Je hebt vervolgens de mogelijkheid om je Abonnement binnen tien (10) dagen op te zeggen zonder dat je een vergoeding verschuldigd bent.

 

 1. Abonnementen: Keuze van Sprayproducten, Duur, Pauzeren & Opzegging

 

5.1 Keuze van Sprayproducten: Je kunt elke maand zelf kiezen welk sprayproduct uit ons assortiment je wilt ontvangen. Je kunt tot en met acht (8) dagen voor de verzenddatum je keuze doorgeven. Als je geen keuze hebt doorgegeven, ontvang je automatisch een door ons geselecteerd sprayproduct.

 

5.2 Maandelijks Abonnement: Dit abonnement wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en is maandelijks opzegbaar. Opzegging moet uiterlijk zeven (7) dagen voor de volgende verzenddatum worden doorgegeven.

 

5.3 Vooruitbetaald Abonnement: Dit abonnement wordt aangegaan voor een vast aantal maanden en kan niet tussentijds worden opgezegd.

 

5.4 Pauzeren van Abonnement: Als je jouw Maandelijks Abonnement tijdelijk wilt pauzeren, kun je dit doen via jouw accountinstellingen op onze website. Je kunt je abonnement maximaal zes (6) maanden pauzeren. Het Vooruitbetaalde Abonnement kan niet worden gepauzeerd.

 

5.5 Opzegging van Abonnement: Je kunt jouw Maandelijks Abonnement op elk moment opzeggen zonder opgaaf van reden. Dit kan via jouw accountinstellingen op onze website of door contact op te nemen met onze klantenservice. De opzegging wordt verwerkt binnen drie (3) werkdagen na ontvangst van je opzegging. Als je een Vooruitbetaald Abonnement hebt, wordt dit na afloop van de vooruitbetaalde periode automatisch beëindigd.

 

 1. Betalingen

 

6.1 Betalingen voor Maandelijkse Abonnementen worden maandelijks in rekening gebracht via de betaalmethode die je hebt opgegeven tijdens het bestelproces.

 

6.2 Betalingen voor Vooruitbetaalde Abonnementen worden in één keer in rekening gebracht op het moment van bestelling.

 

6.3 Alle betalingen worden verwerkt via beveiligde betalingsgateways. Je ontvangt een betalingsbevestiging per e-mail.

 

6.4 In geval van niet-betaling behouden wij ons het recht voor om de levering van bestellingen op te schorten of de overeenkomst te beëindigen.

 

 1. Levering & Verzending

 

7.1 Levering: Wij streven ernaar om je bestelling binnen de aangegeven levertijd te verzenden. Houd er rekening mee dat deze levertijd afhankelijk is van je servicegebied en andere factoren.

 

7.2 Verzending: Wij leveren je bestelling op het adres dat je hebt opgegeven tijdens het bestelproces. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat het opgegeven adres correct is.

 

7.3 Verzendkosten: Verzending is gratis binnen onze servicegebieden, tenzij anders vermeld in je bestellingsoverzicht.

 

7.4 Risico van verlies of beschadiging: Het risico van verlies of beschadiging van de producten gaat over op jou op het moment van levering.

 

 1. Retourbeleid

 

8.1 Retourneren: Je hebt het recht om producten binnen veertien (14) dagen na ontvangst te retourneren, inclusief opgaaf van reden. Je dient ons hiervan schriftelijk op de hoogte te stellen via het retourformulier op onze website of via e-mail. Na ontvangst van je retourmelding heb je veertien (14) dagen de tijd om de producten te retourneren. De kosten voor retourzending zijn niet voor Spray&go haar rekening. Dit zal de betreffende persoon zelf dienen te voorzien.

 

8.2 Terugbetaling: Als je producten retourneert, zullen wij je de ontvangen betalingen, inclusief de kosten van standaardlevering, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen veertien (14) dagen na ontvangst van je retourzending terugbetalen. Wij behouden ons het recht voor om de terugbetaling op te schorten totdat wij de producten hebben ontvangen of totdat je hebt aangetoond dat je de producten hebt teruggestuurd, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet.

 

8.3 Uitzonderingen: Het retourrecht is niet van toepassing op producten die zijn geopend, gebruikt of beschadigd, tenzij de producten bewezen defect worden aangeleverd.

 

 1. Garantie

 

9.1 Defecten: Als je een defect product hebt ontvangen, kun je contact met ons opnemen via onze klantenservice. Wij zullen het product vervangen of je het aankoopbedrag terugbetalen, afhankelijk van jouw voorkeur.

 

 1. Klantenservice

 

10.1 Klantenservice: Als je vragen hebt over je bestelling, abonnement of andere zaken, kun je contact opnemen met onze klantenservice via info@sprayengo.com. Wij streven ernaar om je zo snel mogelijk te helpen.

 

 1. Wijzigingen in de Algemene Voorwaarden

 

11.1 Wij behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Wijzigingen worden van kracht vanaf het moment van publicatie op onze website.

 

 1. Toepasselijk Recht & Geschillen

 

12.1 Op deze algemene voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

 

12.2 Geschillen die voortvloeien uit of verband houden met deze algemene voorwaarden zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in het arrondissement waarin ons hoofdkantoor is gevestigd.

 

 

13 Intellectuele eigendommen

 

13.1 Wij hebben het recht beelden en teksten, die klanten en Geïnteresseerden op een website, blog of social media plaatsen, waarin onze Abonnementen en Producten zichtbaar zijn te citeren en te delen op onze websites en social media